Pentru crearea unui cont care sa te ajute sa achizitionezi produse din magazinul nostru online,acceseaza sectiunea "Creeaza cont" din partea centrala a site-ului.

Trimiterea datelor va genera afisarea unui mesaj de confirmare a crearii contului si trimiterea unui mesaj catre adresa dumneavoastra de e-mail. Pentru a finaliza procedura de inregistrare este necesara activarea id-ului din contul dumneavoastra de e-mail.

        


Primul pas in efectuarea de comenzi de pe magazinul nostru online este sa-ti alegi produsele dorite, apoi apasa butonul "Cumpara" aferent fiecarui produs in parte. Accesarea acestui buton trimite produsele alese in cosul de cumparaturi.In cosul de cumparaturi, ai optiunea de a modifica cantitatea produselor comandate sau de a sterge un produs ales.
Dupa adaugarea produselor in cos, treci la pasul urmator. Daca ti-ai creat un cont deja in site-ul auto-moldova.ro, ti se va cere sa te autentifici pentru a putea finaliza comanda. In caz contrar, trebuie sa-ti creezi un nou cont.
Produsul surpriza (fantoma) va aparea aleator in toate sectiunile magazinului online si va putea fi achizitionat la un pret foarte bun. Un produs de acest gen va putea fi achizitionat doar in momentul in care el apare, fara sa reincarci pagina, sa iesi sau sa te intorci.