finantare auto

La Auto Moldova poti sa achizitionezi autovehiculul dorit prin mai multe metode de finantare.

dacia finance
Oferta de leasing "Dobanda de la 0%" disponibila prin Dacia Finance pentru toata gama Dacia, Renault, Nissan asigura: dobanda fixa de la 0%; rate reduse �n euro si lei; costuri fixe pentru toata perioada contractuala; oferte flexibile �n functie de valoarea finantata si de bonitatea clientului.

Cu SMART Credit Dacia Finance profiti de oferte avantajoase de credit �n lei: 0% avans; dobanzi competitive fixe pe toata durata finantarii; 0 lei comision analiza dosar; cota CASCO promotionala; pana la 5 ani perioada de finantare.


finantare auto


rate

12 rate cu costuri de finantare 0! � Produs de finantare propriu AUTO MOLDOVA pentru achizitionarea unui autovehicul din parcul propriu de Vehicule Ocazie. Conditiile de acordare a finantarii sunt urmatoarele: suma maxima de acordat 16.500 lei, perioada maxima de finantare 12 luni, avans minim de 25% din valoarea totala inclusiv TVA, costuri finantare 0 lei, conditii bonitate client.


finantare auto


finantare auto

rate banca
Esalonarea platilor in service auto cu Bonus Card Garanti , sau Card Credit Banca Transilvania.
Ai fost in unul din service-urile noastre si ai de achitat o factura? O poti face cu Garanti Bonus Card sau Card Credit Banca Transilvania. Ai maximum 12 rate fara dobanda la reparatii, intretinere auto si achizitia de piese si accesorii.


finantare auto

afal

Colaboram cu AFAL EXPERT, firma asociata cu KIWI FINANCE pentru a asigura finantare de toate tipurile clientilor AUTO MOLDOVA. AFAL EXPERT ofera servicii personalizate de management al riscului si consultanta integrata pentru toate tipurile de finantare pentru achizitionare autovehicule, chiar si pentru pentru clientii cu istoric negativ in baza de date a Biroului de Credite, sau pentru clientii cu venituri din strainatate, greu finantabili.


finantare auto

finantare auto


Auto Moldova pune la dispozitia tuturor categoriilor de clienti polite de asigurare cu avantaje nete pentru acestia.


finantare auto

rca casco


Asigurarile Cobrand CASCO si RCA iti sunt oferite prin RCI Broker de Asigurare, la oricare dintre companiile urmatoare: Allianz, Groupama sau Omniasig, pentru orice masina achizitionata atat in leasing/credit, cat si numerar. Polita asigura urmatoarele riscuri: accidente, calamitati naturale si furtul partial sau total al masinii si este un produs destinat exclusiv clientilor Dacia, Renault, Nissan ce detin un vehicul de pana la 4 ani vechime. Prin alegerea acestui tip de asigurare, beneficiezi de conditiile speciale negociate cu Asiguratorii.


finantare autofinantare auto

afal


Colaboram cu AFAL EXPERT , firma asociata cu SAFETY BROKER pentru a oferi asigurari de toate tipurile clientilor AUTO MOLDOVA. Pe langa faptul ca obtii preturi competitive, partenerul nostru, AFAL EXPERT se diferentieaza de competitie prin atentia la detalii si serviciile de dupa vanzare.

De asemenea, ofera servicii personalizate de management al riscului si consultanta integrata pentru toate tipurile de asigurari. Produsele de asigurare sunt destinate cu precadere autovehiculelor orice marca, cu vechime peste 4 ani.

In plus, la orice asigurare incheiata prin AFAL EXPERT, beneficiezi de un voucher discount care poate fi folosit in service-urile AUTO MOLDOVA din Piatra Neamt si Roman pentru operatii de intretinere, reparatii mecanice, reparatii electrice, tinichigerie si vopsitorie, indiferent de marca autovehiculului detinut.

� La RCA 6 luni obtii un voucher de 25 lei , pentru RCA 12 luni, obtii un voucher de 35 lei .
� La asigurarea CASCO pentru o valoare mai mica de 10.000 euro, obtii un voucher de 50 lei si la peste 10.000 euro, se obtine un voucher de 100 lei.