finantare auto

La Auto Moldova poti sa achizitionezi autovehiculul dorit prin mai multe metode de finantare.

dacia finance
Oferta de leasing "Dobândă de la 0%" disponibilă prin Dacia Finance pentru toată gama Dacia, Renault, Nissan asigura: dobândă fixă de la 0%; rate reduse în euro și lei; costuri fixe pentru toată perioada contractuală; oferte flexibile în funcţie de valoarea finanţată şi de bonitatea clientului.

Cu SMART Credit Dacia Finance profiti de oferte avantajoase de credit în lei: 0% avans; dobânzi competitive fixe pe toată durata finanţării; 0 lei comision analiză dosar; cotă CASCO promoțională; până la 5 ani perioada de finanţare.


finantare auto


rate

12 rate cu costuri de finantare 0! – Produs de finantare propriu AUTO MOLDOVA pentru achizitionarea unui autovehicul din parcul propriu de Vehicule Ocazie. Conditiile de acordare a finantarii sunt urmatoarele: suma maxima de acordat 16.500 lei, perioada maxima de finantare 12 luni, avans minim de 25% din valoarea totala inclusiv TVA, costuri finantare 0 lei, conditii bonitate client.


finantare auto

service in rate

Service auto in 12 rate, doar cu buletinul!

Auto Moldova a lansat programul prin care poti beneficia de plata facturilor de service auto in maxim 12 rate, fara dobanda, doar cu buletinul si cartea de identitate a autovehiculului. Produsul de finantare este disponibil in service-urile Piatra Neamț și Roman, pentru reparatii mai mari de 1200 lei, in limita fondurilor disponibile. Sunt finantate toate lucrarile de mecanică, tinichigerie, vopsitorie, întreținere auto, pentru toate marcile auto.


finantare auto

rate banca
Esalonarea platilor in service auto cu Bonus Card Garanti , sau Card Credit Banca Transilvania.
Ai fost in unul din service-urile noastre si ai de achitat o factura? O poti face cu Garanti Bonus Card sau Card Credit Banca Transilvania. Ai maximum 12 rate fara dobanda la reparatii, intretinere auto si achizitia de piese si accesorii.


finantare auto

afal

Colaboram cu AFAL EXPERT, firma asociata cu KIWI FINANCE pentru a asigura finantare de toate tipurile clientilor AUTO MOLDOVA. AFAL EXPERT ofera servicii personalizate de management al riscului si consultanta integrata pentru toate tipurile de finantare pentru achizitionare autovehicule, chiar si pentru pentru clientii cu istoric negativ in baza de date a Biroului de Credite, sau pentru clientii cu venituri din strainatate, greu finantabili.


finantare auto

finantare auto


Auto Moldova pune la dispoziţia tuturor categoriilor de clienti poliţe de asigurare cu avantaje nete pentru aceştia.


finantare auto

rca casco


Asigurările Cobrand CASCO si RCA iti sunt oferite prin RCI Broker de Asigurare, la oricare dintre companiile urmatoare: Allianz, Groupama sau Omniasig, pentru orice masina achizitionata atat in leasing/credit, cat si numerar. Poliţa asigură următoarele riscuri: accidente, calamitati naturale si furtul partial sau total al masinii si este un produs destinat exclusiv clientilor Dacia, Renault, Nissan ce detin un vehicul de pana la 4 ani vechime. Prin alegerea acestui tip de asigurare, beneficiezi de condiţiile speciale negociate cu Asiguratorii.


finantare autofinantare auto

afal


Colaboram cu AFAL EXPERT , firma asociata cu SAFETY BROKER pentru a oferi asigurari de toate tipurile clientilor AUTO MOLDOVA. Pe langa faptul ca obtii preturi competitive, partenerul nostru, AFAL EXPERT se diferentieaza de competitie prin atentia la detalii si serviciile de dupa vanzare.

De asemenea, ofera servicii personalizate de management al riscului si consultanta integrata pentru toate tipurile de asigurari. Produsele de asigurare sunt destinate cu precadere autovehiculelor orice marca, cu vechime peste 4 ani.

In plus, la orice asigurare incheiata prin AFAL EXPERT, beneficiezi de un voucher discount care poate fi folosit in service-urile AUTO MOLDOVA din Piatra Neamt si Roman pentru operatii de intretinere, reparatii mecanice, reparatii electrice, tinichigerie si vopsitorie, indiferent de marca autovehiculului detinut.

• La RCA 6 luni obtii un voucher de 25 lei , pentru RCA 12 luni, obtii un voucher de 35 lei .
• La asigurarea CASCO pentru o valoare mai mica de 10.000 euro, obtii un voucher de 50 lei si la peste 10.000 euro, se obtine un voucher de 100 lei.