finantare auto

La Auto Moldova poti sa achizitionezi autovehiculul dorit prin mai multe metode de finantare.rate banca
Esalonarea platilor in service auto cu Bonus Card Garanti , sau Card Credit Banca Transilvania.
Ai fost in unul din service-urile noastre si ai de achitat o factura? O poti face cu Garanti Bonus Card sau Card Credit Banca Transilvania. Ai maximum 12 rate fara dobanda la reparatii, intretinere auto si achizitia de piese si accesorii.


finantare auto

afal

Colaboram cu AFAL EXPERT, firma asociata cu KIWI FINANCE pentru a asigura finantare de toate tipurile clientilor AUTO MOLDOVA. AFAL EXPERT ofera servicii personalizate de management al riscului si consultanta integrata pentru toate tipurile de finantare pentru achizitionare autovehicule, chiar si pentru pentru clientii cu istoric negativ in baza de date a Biroului de Credite, sau pentru clientii cu venituri din strainatate, greu finantabili.


finantare auto

finantare auto


Auto Moldova pune la dispozitia tuturor categoriilor de clienti polite de asigurare cu avantaje nete pentru acestia.


finantare auto

rca casco


Asigurarile Cobrand CASCO si RCA iti sunt oferite prin RCI Broker de Asigurare, la oricare dintre companiile urmatoare: Allianz, Groupama sau Omniasig, pentru orice masina achizitionata atat in leasing/credit, cat si numerar. Polita asigura urmatoarele riscuri: accidente, calamitati naturale si furtul partial sau total al masinii si este un produs destinat exclusiv clientilor Dacia, Renault, Nissan ce detin un vehicul de pana la 4 ani vechime. Prin alegerea acestui tip de asigurare, beneficiezi de conditiile speciale negociate cu Asiguratorii.


finantare auto

finantare auto