Noutati

Auto Moldova sprijină Spitalul Județean Neamț, pentru comunitate!


Pentru compania Auto Moldova SA, dealer Dacia Renault, a devenit deja o strategie de afaceri parteneriatul pe termen lung cu comunitatea, avand ca scop sprijinirea acesteia in rezolvarea problemelor sociale.
In acest sens, solicitarea de la Spitalul Județean Neamț, care avea nevoie de un autoturism pentru transportul persoanelor cu probleme de sănatate la diverse locații, a venit la momentul potrivit și in locul potrivit.
Nu a durat mai mult decat timpul necesar intocmirii documentației de predare a mașinii pană cand instituția medicală a primit in folosință autoturismul.
Suntem mandri cand il vedem in trafic, deoarece știm că In felul acesta am intors resurse utile către comunitatea căreia ii aparținem declară doamna Tasica Postole, Director General al Auto Moldova SA.

Contextul trebuie ințeles in profunzime, responsabilitatea socială nu inseamnă nici acte de caritate, nici exerciții de PR, ci o investitie inteligentă, care aduce beneficii atat companiei, cat și intregii comunități (Viscount Etienne Davignon , Președinte Societe Generale de Belgique).
In data de 12 iunie 2015, Dr. Ioan Lazar, Manager al Spitalului Județean Neamț, a preluat autovehicolul pentru Spital, care va reuși de acum incolo să rezolve mai fluent problemele de transport a bolnavilor.

Inapoi...