Email:
Parola:

Noutati

Auto Moldova sprijină Spitalul Județean Neamț, pentru comunitate!


Pentru compania Auto Moldova SA, dealer Dacia Renault, a devenit deja o strategie de afaceri parteneriatul pe termen lung cu comunitatea, având ca scop sprijinirea acesteia în rezolvarea problemelor sociale.
În acest sens, solicitarea de la Spitalul Județean Neamț, care avea nevoie de un autoturism pentru transportul persoanelor cu probleme de sănatate la diverse locații, a venit la momentul potrivit și în locul potrivit.
Nu a durat mai mult decât timpul necesar întocmirii documentației de predare a mașinii până când instituția medicală a primit în folosință autoturismul.
“Suntem mândri cand îl vedem în trafic, deoarece știm că în felul acesta am întors resurse utile către comunitatea căreia îi aparținem” declară doamna Tasica Postole, Director General al Auto Moldova SA.
Contextul trebuie înțeles în profunzime, “responsabilitatea socială nu înseamnă nici acte de caritate, nici exerciții de PR, ci o investitie inteligentă, care aduce beneficii atât companiei, cât și întregii comunități” (Viscount Etienne Davignon , Președinte Société Générale de Belgique).
În data de 12 iunie 2015, Dr. Ioan Lazar, Manager al Spitalului Județean Neamț, a preluat autovehicolul pentru Spital, care va reuși de acum încolo să rezolve mai fluent problemele de transport a bolnavilor.

Inapoi...