Email:
Parola:

Noutati

Salon Auto Piatra Neamt - 18-21 iunie 2015


Participarea de anul acesta a companiei Auto Moldova SA la Salonul Auto organizat de Camera de Comert si Industrie Neamt se inscrie in conceptul: Verde la noi experiente!
Chiar daca in Romania anului 2015, ideea de masina electrica poate parea putin utopica, politica de mediu stabilita de Comisia Europeana isi propune ca, pana in 2050, sa inlocuiasca automobilele conventionale cu masini alimentate electric. Pana in 2030, automobilele poluante ar trebui sa dispara din orase, conform recomandarilor emise de comisarii de mediu ai CE.

In Romania avem un automobil electric la 3,8 milioane locuitori. In Franta, raportul masini eco detinute de populatie este de 1/7000. La nivelul Uniunii Europene, Renault sustine ca a reusit sa atinga procentul de 51% din vanzarile de automobile electrice vandute in spatiul comunitar.
Statistica facuta de producatorul auto francez nu este compromisa de piata din Romania. Sunt o serie de persoane care au achizitionat deja autoturisme Renault ZE, iar anul acesta, la sfarsitul lunii mai in Romania a fost lansat modelul 100% electric Renault Zoe, pe care l-am adus la Salonul auto Piatra Neamt.

Trendul este incurajator la nivel european, invariabil tendinta se va simti si pe piata romaneasca. Cifra totala a automobilelor electrice vandute in Europa depaseste 50.000, dupa ce in 2010 abia se ridica la 1614. Pe langa pretul care ar trebui sustinut mai bine de catre stat, prin programe specifice, provocarea va fi sa creasca corespunzator reteaua statiilor de incarcare a acestor autoturisme.

Renault isi valorifica cei peste 35 de ani de experienta in Formula1 si cele 11 titluri de campion mondial al constructorilor punand in slujba clientilor excelenta tehnologica dobandita in competitie. Toate motoarele din gama Energy, au la baza filozofia de reducere drastica a consumului de carburant, a emisiilor de CO2 si a costului de utilizare, fara niciun compromis in materie de placere a condusului sau de calitate. Pe langa acestea, au o acustica discreta si bine izolata. Emisiile sonore sunt cu 50% mai mici in comparatie cu cele ale motoarelor anterioare.

Prezentam in cadrul Salonului auto toate autovehiculele aflate in portofoliul Dacia si Renault, pentru care avem in permanenta promotii si oferte de pret potrivite pentru orice doritor.
De la Renault prezentam modelele Clio, Captur, Fluence, cu utilitarele Trafic, Kangoo si Master, de la Dacia prezentam modelele Logan, Duster, Sandero, Lodgy, Dokker si noua gama Stepway, iar de la Nissan modelul Juke.

Pe perioada Salonului Auto, toti cei care vor efectua drive test vor beneficia de Vouchere valorice, diferite ca valoare in functie de tipul masinii, care se vor concretiza in reduceri de pret la la comenzi efectuate in termen de 30 de zile

Toate modelele pot fi cumparate prin Programul National de Stimulare si Innoire a Parcului Auto cu preturi de la 5075 eur pentru Logan si 8400 eur pentru Clio.


Inapoi...