Email:
Parola:

Noutati

Auto Moldova la Salonul Auto Roman, 7-9 august 2015


In cadrul editiei din acest an a Salonului Auto Roman, care va avea loc in Piata Roman Voda din fata Primariei Roman, in perioada 7-9 august 2015, participarea companiei Auto Moldova SA se va inscrie sub conceptul E timpul sa actionezi!

Toata lumea stie ca hotararea de a cumpara un vehicul are mai multe criterii care pot influenta alegerea unui model sau al altuia. Cu toate acestea, dincolo de ratiunile ce tin de portbagajul incapator (pentru toate bagajele familiei in concediu), dincolo de buget (care este puternic ancorat in realitatea fiecaruia), dincolo de utilizarea autovehiculului pentru firma, pentru uz personal, sau chiar in ambele ipostaze, in cele din urma, hotararea de a achizitiona o masina se ia cu inima.
Din acest motiv, in editia din acest an a Salonului Auto, vom expune cele mai noi modele Dacia si Renault pentru drive test, in asa fel incat, orice masina vizualizata sa poata fi incercata.

Aveti ocazia sa testati Sandero Stepway, masina cu design nou, spirit tanar, tehnologie incorporata si reduceri atractive si Logan MCV, masina Dacia cu design modern si interior generos, care iti va depasi toate asteptarile. Nu va lipsi nici Dacia Logan, care, atat la nivelul liniei generale cat si al grijii asupra detaliilor, a castigat in eleganta, fara a renunta la stilul sau clasic.

Am pregatit pentru drive test noul Clio, un automobil din gama Renault, clasa super-mini, care va va seduce instant , la prima vedere si la prima cheie. Veti avea ocazia sa conduceti Renault Captur, primul crossover urban de la Renault, masina care imbina in mod inovator stilul, pragmatismul si aduce o nota de prospetime binevenita in segmentul sau.

Nu intamplator am lasat la urma ultimul model lansat de Renault, care stim ca va cuceri inima celor care isi doresc o masina spectaculoasa, caci asta este cuvantul care defineste cel mai bine Kadjar, SUV-ul compact cu un comportament foarte sportiv.

Weekend-ul este aproape, va asteptam in standul nostru si mai ales, suntem gata sa pornim alaturi, in cea mai frumoasa prima calatorie cu urmatoarea dumneavoastra masina.

E timpul sa actionezi!

Inapoi...