Noutati

Renault lanseaza in Romania Noul Renault Megane Sedan


Noul MEGANE Sedan completează gama Renault din segmentul C

Noul model propune un nivel de echipare și un pachet de tehnologii unice in segment

Noul MEGANE Sedan va fi disponibil in trei versiuni de echipare: Life, Zen și Intens

Prețul de pornire este de 14.800 euro (cu TVA)

Un sedan cu un design dinamic și proporții echilibrate

Renault completează oferta sa in segmentul C și lansează Noul MEGANE Sedan in Romania. Un model legendar pe piața romanească, inregistrand un volum de 35.000 unități de la prima sa versiune, Megane Sedan a fost prezentat la Salonul Auto de la Paris la sfarșitul lunii septembrie. Noua generație adoptă un design dinamic dar elegant și oferă un pachet tehnologic unic, caracteristic modelelor din segmentele superioare.

Avand la baza platforma modulară CMF C / D, varianta sedan a fost gandită, proiectată și dezvoltată in paralel cu versiunea hatch, lansată la inceputul anului 2016. Astfel, aceasta beneficiază de calitățile dinamice (șasiu, tren de rulare, gamă de motoare), confortul și tehnologia versiunii cu cinci uși. Interiorul este spațios și confortabil pentru toți pasagerii, iar portbagajul oferă un volum impresionant de pană la 550 dm3.

Cu design-ul său dinamic și seria de echipamente și tehnologii de segment superior, noul model vine cu o propunere inovatoare care ii permite să se poziționeze ca punct de reper in categoria berlinelor compacte. Insă Noul MEGANE Sedan este mult mai mult decat o versiune cu patru uși a modelului, acesta se distinge de concurenții săi prin proporțiile sale și design-ul ce se apropie de silueta unui coupe.

Ca performanță unică in segmentul berlinelor compacte, Noul MEGANE Sedan oferă o trapă din sticlă panoramică, ce permite pătrunderea luminii naturale in habitaclu atat către pasagerii din față, cat și către cei din spate. Văzut din exterior, acoperișul panoramic creează o legătură intre parbriz și fereastra din spate și subliniază designul rafinat al modelului.

Identitatea luminoasă caracteristică modelelor Megane


Noul model moștenește multe elemente stilistice de la versiunea hatch, care ii permit să se diferențieze de restul modelelor din segment. Proporțiile sale desenează o siluetă elegantă, iar identitatea luminoasă specifică blocurilor optice față, in forma literei C, contribuie la aspectul dinamic al modelului.
Pe versiunile superioare, Noul MEGANE Sedan dispune de blocuri optice dotate cu tehnologie LED Pure Vision, ce comută automat intre funcția de autostradă / oraș și lumini de zi 3D cu tehnologia Edge Light.


Versiunea sedan propune, de asemenea, sistemul multimedia R-LINK 2, un adevărat centru de comandă cu un touchscreen de 8,7 inch. Unic in segment, ecranul oferă un confort similar utilizării unui smartphone sau a unei tablete. Tehnologia inclusă in sistemul Multi-Sense permite personalizarea comportamentului mașinii, cu ajutorul a patru moduri pre-programate: Neutru, Sport, Confort, Eco și un mod Perso care poate fi setat de către șofer. Fiecare mod, accesibil din sistemul multimedia R-LINK 2 sau direct de pe consola centrală, gestionează răspunsul motorului, schimbarea de viteze a cutiei EDC, opțiunile de confort ale habitaclului, ambianța luminoasă și variația efortului volanului. Pachetul cu sisteme de asistență la condus, toate moderne și ușor de utilizat, este completat de un sistem de tip head-up display, care asigură un plus de siguranță si confort.

Noul MEGANE Sedan oferă in funcție de versiunea de echipare și beneficii care fac viața mai ușoară, ca de exemplu: Easy Trunk Access (ETA) - un sistem unic in segment pentru deschiderea hands-free a portbagajului, prin detectarea mișcării piciorului sub bara de protecție spate; climatizarea automată și volanul incălzit.

Motorizări

Noul MEGANE Sedan propune o gama largă de motorizări:

Energy 1.5 dCi 90, cu o cutie de viteze manuală cu 6 trepte
Energy 1.5 dCi 110, cu o cutie de viteze manuală cu 6 trepte
Energy 1.5 dCi 110 EDC cu transmisia automată cu dublu ambreiaj EDC cu 6 trepte
Energy 1.6 dCi 130 cu o cutie de viteze manuală cu 6 trepte
Sce 115 cu o cutie de viteze manuală cu 5 trepteToți cei care iși doresc să testeze Noul MEGANE Sedan sunt așteptați la evenimentul de lansare, la showroom-urile AUTO MOLDOVA din Piatra Neamt si Roman, in perioada 14-16 octombrie 2016. Inscrierile la eveniment și la drive test se pot face in showroom-uri și on-line, prin intermediul link-ului http://www.auto-moldova.ro/renault/test-drive.php. Cei care se inscriu on-line sunt așteptați in showroom, in perioada 14 și 16 octombrie, pentru a-și valida inscrierea și pentru a participa la drive test. Odată validați, sunt inscriși automat in concursul de tip tombolă pentru a caștiga premiile MEGANE Sedan. Mai multe detalii pe www.renault.ro , www.auto-moldova.ro si in showroom-urile Auto Moldova din Piatra Neamt si Roman.

Inapoi...