Noutati

DACIA LANSEAZĂ NOILE MODELE LOGAN, LOGAN MCV, SANDERO ȘI SANDERO STEPWAY


In perioada 25 i 27 noiembrie, rețeaua comercială Dacia marchează lansarea in Rominia a noilor modele Logan, Logan MCV, Sandero si Sandero Stepway, printr-o campanie de comunicare si un eveniment dedicat.
Timp de trei zile, show-room-urile Auto Moldova vor fi la dispoziția vizitatorilor care vor avea ocazia să descopere in cele mai mici detalii evoluțiile recente ale gamei Dacia. Doritorii vor putea testa noile modele si vor putea evalua astfel in mod direct comportamentul rutier al acestora si noile prestații disponibile.
in plus, Dacia pune la dispoziția tuturor celor interesați o aplicație online dedicată noilor modele, disponibilă la adresa promotii.dacia.ro. Persoanele care vor accesa aplicația au posibilitatea de a se inscrie si in concursul dedicat ce oferă premii prin tragere la sorți.
De asemenea, cei ce vizitează show-room-urile Auto Moldova Piatra Neamt si Roman in perioada 25-27 noiembrie, vor avea posibilitatea să se inscrie la concurs direct in showroom, prin intermediul consultanților de vinzări. Premiile puse in joc sunt: trei vacanțe in Bucovina, trei console de joc si trei sisteme home cinema.
Prezentate in premieră mondială la inceputul lunii octombrie, la Salonul Auto de la Paris, noile modele Logan, Logan MCV, Sandero si Sandero Stepway propun un design mai modern, o nouă identitate luminoasă, o nouă ambianță interioară, noi echipamente si spații de depozitare suplimentare, totul la un preț la fel de accesibil. Printre noutățile gamei se numără si noul motor pe benzină modern si economic, cu 3 cilindri, de 1,0l, care dezvoltă 75CP.

Inapoi...