Noutati

Porti deschise 8-10 decembrie 2017 - Lansarea Noului Duster


Noul Duster se lanseaza la Automoldova!

Completeaza datele in formularul de la adresa: https://promotii.dacia.ro/ , sau cere un card cu cod in unul din showroom-urile Auto Moldova (in limita stocurilor disponibile), intre 8 - 10 decembrie si validează-ți inscrierea.
Poți câștiga Noua Dacia Duster!

Program:
Vineri si sambata intre 9:00 – 19:00 și duminica intre 9:00 – 15:00.

Scanarea codului de pe card este obligatorie pentru înscrierea în tragerea la sorți aferentă campaniei promoționale și se va realiza în showroom-uri în perioada menționată mai sus.


Cardul trebuie pastrat pana la validarea finala a castigatorului.

Detalii in regulamentul campaniei disponibil aici


Cu un design imbunatatit, camera multiview, sistem de acces fară cheie, mod 4x4, intru-un portocaliu Atacama, noul Duster știe sa lase o impresie memorabila.
Niciun drum nu e dificil pentru Duster.

Esacaladeaza, traverseaza, coboara... Noul Duster te va duce oriunde. Cu garda la sol inalta, un sasiu robust si mod 4x4, te va ajuta sa te bucuri de o adevarata experienta off-road.

Calatoreste bine echipatFie ca mergi pe drumuri conventionale sau descoperi terirotii noi, Noul Duster stie mereu sa se adapteze. Asistenta la pornirea din rampa te ajuta sa cuceresti si cele mai abrupte inaltimi, in timp ce, cu sistemul de aistenta la coborare ai controlul asupra vitezei in panta.

Camera MultiView Point te va ajuta in calatoria off-road, proiectand imagini din exterior pe ecranul Media Nav, pentru a-ti oferi o calatorie cat mai sigura si placuta.

Modularitate si spatiul de stocare
Noul Duster iti satisface pofta de aventura. Este extrem de modular, insemnand ca spatiul pentru pasageri poate fi configurat dupa gustul tau.
Bancheta spate, care se poate rabata 1/3 sau 2/3, capacitatea de incarcare a portbagajului, spatiile de stocare generoase din usi, in spatele scaunelor fata si panoul de instrumente fac posibile cele mai neasteptate expeditii.


Vino sa faci Drive Test cu Noul Duster si il poti castiga !Inapoi...