Email:
Parola:

Limitare de responsabilitatea) Administratorul acestui site nu poate garanta si nu isi poate asuma raspunderea ca serviciile oferite prin acest site sunt accesibile in orice conditii, neintrerupte si fara erori.

b) Utilizarea , afisarea oricarui nume de marca inregistrata este realizata doar in scop de informare si nu constituie reclama pentru compania respectiva.


AUTO MOLDOVA in calitate de titular al SITE-ului nu isi asuma nici o raspundere pentru nici un eventual prejudiciu rezultat din accesul sau utilizarea acestui SITE sau a tuturor site-urilor care sunt legate de el. Continutul SITE-ului este prezentat fara nici o garantie, de nici o natura. De asemenea, titularul SITE-ului nu isi asuma nici o raspundere pentru continutul site-urilor ce sunt administrate de terte parti, respectiv pentru orice link care face legatura intre acest site si un altul.
Auto Moldova isi rezerva dreptul de a anula livrarea oricarei comenzi efectuate pentru produse afisate cu pretul gresit, nul, ori viciat din diverse motive, cum ar fi introducerea eronata in baza de date, insa fara a se limita la acest aspect. Clientul va fi instiintat cu celeritate, cu privire la anularea livrarii comenzii sale.
Preturile produselor postate pe acest SITE sunt informative si pot suferi modificari neanuntate. Preturile contin taxa pe valoare adaugata (T.V.A.) la care se pot adauga si costurile de livrare.
Campaniile si ofertele promotionale sunt limitate in timp, iar daca nu este specificata perioada de valabilitate a acestora, produsele se achizitioneaza in limita stocului disponibil.
Preturile afisate in magazinul on-line pot diferi de preturile din magazinul fizic. In cazul in care preturile din magazinul on-line sunt mai mici decat preturile din magazinul fizic, atunci comenzile din magazinul on-line vor fi onorate la pretul afisat pe SITE, in ordinea inregistrarii comenzilor. In cazul epuizarii stocului fizic, AUTO MOLDOVA poate oferi alternative cu alte produse cu aceleasi detalii tehnice.

Plata produselor se efectueaza in numerar la livrarea produsului, sau prin credit/ debit card la plasarea comenzii online.

Prezentarea produsului pe SITE-ul Titularului poate sa difere sau sa suporte modificari fata de prezentarea de pe ambalajul produsului comandat, in functie de producator, drept pentru care Titularul nu isi asuma nici o obligatie inacest sens. Imaginile sunt prezentate cu titlu de informatie.

Raspunderea pentru continutul SITE-ului www.shop.auto-moldova.ro nu este si nu poate fi facuta Titularului, pentru prejudiciile create de erorile, neacuratetea sau neactualizarea informatiilor publicate sau mentinute pe SITE, care nu se datoreaza culpei sale. UTILIZATORII pot gasi informatii detaliate si la sediul AUTO MOLDOVA.


Inapoi...