Email:
Parola:

Termeni de utilizare
Termeni si conditii

Obiectivul continutului Site-ului este de a pune la dispozitia utilizatorilor sai mijloacele necesare identificarii produselor dorite si comandarea acestora.
Auto Moldova nu poate garanta insa, ca prezentele pagini nu contin erori, si asigura ca depune toate diligentele pentru realizare unei informari corecte si remedierea eventualelor erori.

Orice persoana care doreste sa-si procure unul din serviciile sau produsele prezentate in site este rugata sa contacteze Auto Moldova printr-unul din mijloacele de contact prezente pe acest Site, pentru a se informa atat asupra disponibilitatii serviciului sau produsului in cauza cat si asupra conditiilor contractuale, taxelor, tarifelor si informatiilor tehnice sau de alta natura.

Folosirea acestui site implica acceptarea si respectarea urmatorilor termeni si conditii indiferent daca doriti sau nu sa va inregistrati, indeplinind toate conditiile impuse de procesul de inregistrare.

Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a tuturor termenilor si conditiilor, care reprezinta incheierea la distanta, a contractului intre Auto Moldova si dumneavoastra.

Sunteti de acord si acceptati ca, fara nici o notificare prealabila, putem sterge sau adauga orice informatie pe site sau intrerupe orice activitate fara o notificare prealabila. la alte site-uri nu In cazul in care se fac referiri garantam si/sau confirmam sub nici o forma tipul de informatie pe care il veti gasi pe acestea. Ramane la aprecierea dvs. daca vizitati sau nu aceste site-uri sau luati sau nu in considerare informatia gasita acolo.
Termenii şi condiţiile pot fi modificati în orice moment de către administratorul site-ului, denumit în continuare "Administrator", fără notificarea prealabilă a persoanelor care îl utilizează, denumite în continuare "Utilizatori".

Pentru a putea consulta în orice moment termenii şi condiţiile acestui site, aveti acces permanent la aceste servicii.

Accesând şi navigând pe acest site, acceptati implicit, termenii de utilizare descrişi în continuare.
În cazul în care nu sunteti de acord cu termenii şi condiţiile prezentate, trebuie să incetati accesarea acestui serviciu.

Ne rezervam dreptul sa modificam sau sa actualizam Termenii si Conditiile in orice moment, fara a anunta in prealabil membrii inregistrati - utilizatorii. Ne rezervam de asemenea dreptul de adauga sau sterge orice aspect al siteului in orice moment fara a anunta in prealabil. Aceste schimbari vor intra in vigoare din momentul publicarii pe acest website. In cazul in care continuati sa utilizati acest site si dupa revizuire, inseamna ca ati acceptat pe deplin termenii de utilizare, inclusiv modificarile survenite.

Obligatiile dumneavoastra de inregistrare

In utilizarea serviciului, sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dvs, asa cum va sunt solicitate. In situatia in care consideram, ca aceasta obligatie nu este respectata, ne rezervam dreptul de a va bloca accesul, pe perioada determinata sau nedeterminata, la utilizarea serviciului fara nici o notificare prealabila.

Securitatea Datelor Personale

Datele personale vor fi folosite numai in scopul declarat al acestui site. Protectia informatiilor in cursul procesarii datelor dumneavoastra personale este o preocupare majora a Auto Moldova de aceea toate datele colectate in cursul vizitelor pe Site-ul nostru web sunt procesate conform prevederilor legale valabile in statul in care este intretinut acest site, respectiv Romania. Site-ul nostru web poate include legaturi cu alte site-uri al caror continut nu se afla sub controlul nostru, de aceea Auto Moldova nu isi asuma si nu poate accepta nici un fel de responsabilitate pentru continutul acestor site-uri web.

Auto Moldova se angajeaza sa nu dezvaluie nici o informatie cu privire la vizitele dumneavoastra pe acest site, exceptand situatiile legale. Auto Moldova nu va transmite nici unui tert datele dumneavoastra personale introduse de dumneavoastra pe site-ul www.auto-moldova.ro conform prezentului document.

Colectarea si procesarea datelor cu caracter personal

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice Auto Moldova are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este transmiterea de comunicatii electronice. Informatiile inregistrate sunt destinate exclusiv utilizarii de catre operator.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va rugam sa trimiteti un e-mail catre departamentul de Marketing (office@auto-moldova.ro). De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei. Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

Cand vizitati site-ul web al Auto Moldova serverul de web este posibil sa inregistreze automat numele furnizorului dumneavoastra de servicii internet si site-ul web de pe care ne vizitati. Alte date personale vor fi memorate numai daca sunt oferite voluntar de dumneavoastra, de exemplu, in contextul unei inregistrari, al unui sondaj de opinie, concurs sau in cursul executarii unui contract.

Cand prin intermediul prezentului Site va sunt solicitate informatii, aceasta are ca scop identificarea dumneavoastra sau posibilitatea de a va contacta. Acest lucru este cu atat mai necesar in cazul folosirii aplicatiilor disponibile pe site.
Natura informatiilor solicitate se refera in special la date personale (nume, adresa, numere de telefon), adresa de e-mail, modul in care sunt utilizate sau intentioneaza sa fie utilizate produsele si/sau serviciileAuto Moldova dar poate include si alte informatii aflate in stransa legatura cu utilizarea serviciilor si/sau produselor solicitate.

Cu scopul de a raspunde mai bine nevoilor si intrebarilor utilizatorilor site-ului, informatiile solicitate prin intermediul acestui site vor face obiectul unei stocari si prelucrari electronice.
Utilizarea si dezvaluirea datelor personale si specificarea scopului
Datele dumneavoastra vor fi tratate in conformitate cu legislatia actuala privind Protectia Datelor cu Caracter Personal si vor fi utilizate de catre Auto Moldova in scop de analiza de marketing si administrare baza de date clienti , inclusiv pentru asistenta clienti, precum si pentru a va putea informa despre noile produse si servicii ale companiei noastre. Auto Moldova se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti beneficiari/utilizatori.

Produsele si Ofertele Speciale

Proprietarul site-ului si magazinului on line isi stabileste singur preturile produselor si ofertelor speciale pe care le detine. Acestea sunt aduse la cunostinta cumparatorilor prin intermediul site-ului si magazinului creat.

Modificari ale politicii de confidentialitate

Modificari ale prezentei politici de confidentialitate ce vor aparea pe parcurs vor fi publicate in aceasta pagina web fara a va informa anterior. "Termenii si Conditiile" constituie, in intregime, un acord incheiat intre dumneavoastra si Auto Moldova in privinta utilizarii site-ului www.auto-moldova.ro si a magazinului on-line. Auto Moldova isi rezerva dreptul de a revizui si aduce la zi aceste reguli in orice moment, fara o anuntare sau o acceptare prealabila a utilizatorilor.
Daca aveti intrebari cu privire la informatiile cuprinse in aceasta pagina va rugam sa ne scrieti la adresa office@auto-moldova.ro.

Marca si dreptul de autor

Dreptul de autor pentru toate informatiile existente pe acest site este detinut de Auto Moldova sau de afiliatii sai. Nici un material de pe acest site nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara acordul expres exprimat de catre Auto Moldova ori de titularul acestui drept. Toate drepturile sunt rezervate Auto Moldova si afiliatii sai. Este strict interzisa folosirea acestui site in scopul distrugerii sau alterarii lui, a continutului sau a securitatii acestuia ori pentru discreditarea sau hartuirea Auto Moldova sau a afiliatiilor sai. Auto Moldova va aplica toate masurile de securitate tehnica si organizatorica pentru protejarea datelor asupra carora detine controlul impotriva oricarei situatii de manipulare accidentala sau intentionata, pierdere, distrugere sau impotriva accesului unei persoane neautorizate.

Publicitate si legaturi cu alte situri

Sunteti de acord cu urmatoarele : operatorii, administratorii si/sau proprietarii site-ului nu sunt sub nici o forma responsabili pentru relatiile sau consecintele acestora rezultand din: achizitii, oferte speciale, promotii, promovari, sau oricare alt tip de relatie / legatura / tranzactie / colaborare / etc. care pot aparea intre dvs. si oricare dintre cei care isi fac promovare directa sau indirecta prin intermediul nostru. Operatorii, administratorii si/sau proprietarii acestuia nu pot fi facuti nici material nici sub alta forma, direct sau indirect, responsabili pentru cele mai sus mentionate.

Copyright

Elemente din continutul sitului - elemente de grafica Web, scripturi, programe, baze de date - sunt proprietatea S.C. AUTO MOLDOVA S.A si sunt aparate de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul companiei S.C. AUTO MOLDOVA S.A a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

Neangajarea raspunderii

S.C. AUTO MOLDOVA S.A întreţine acest site pentru a înlesni accesul public la informaţii privind activităţile sale, cat si la magazinul on-line. Administratorul depune eforturi pentru ca aceste informaţii să fie corecte şi oferite la timp. La semnalarea eventualelor erori, Administratorul va încerca în cel mai scurt timp, corectarea acestora.

Informaţia oferită:

• este exclusiv de natură generală, cuprinzand produse, oferte, concursuri, etc ale S.C. AUTO MOLDOVA S.A.;
• nu este în mod obligatoriu atotcuprinzătoare, completă, corectă sau actualizată;
• poate conţine legături web spre alte site-uri asupra conţinutului cărora S.C. AUTO MOLDOVA S.A nu deţine nici un control şi pentru care nu îşi asumă nici o responsabilitate.
Un document disponibil pe site nu reproduce în mod obligatoriu textul integral.
Administratorul nu îşi asumă nici o răspundere în cazul în care anumite informaţii sunt furnizate cu întârziere, sunt pierdute, şterse sau nu pot fi stocate pe serverele noastre din orice motive.
De asemenea, nu îşi asumă nici o răspundere pentru consecinţele care pot apărea datorită întârzierii, pierderii sau inexactităţii informaţiilor publicate sau existente pe site.

Utilizatorii vor folosi informaţiile furnizate în cadrul site-ului pe propria răspundere, iar în cazul unei daune generate de utilizarea serviciilor sau informaţiilor furnizate, Utilizatorii acceptă ca Administratorul va fi absolvit de orice răspundere. Noţiunea de neangajare a răspunderii nu se răsfrânge şi asupra obligaţiei S.C. AUTO MOLDOVA S.A de a respecta legislaţia în vigoare şi nu poate exclude obligaţiile Administratorului impuse de lege.


Sunt interzise:

1. Transferul, introducerea, modificarea sau ştergerea datelor conţinute ori restricţionarea accesului la aceste date.

2. Achizitionarea de catre minori de produse din magazinul on-line.

Nerespectarea termenilor şi condiţiilor de utilizare atrage răspunderea în conformitate cu prevederile legii nr. 8/1996 şi ale legii nr. 161/2003.

Preturi:

Preturile afisate pe acest site contin TVA si sunt valabile in limita stocului disponibil al produselor. Nu includ taxele de transport si ramburs. Schimbarea pretului de pe site nu are efect asupra produselor incluse in comenzi finalizate de dumneavoastra si confirmate de catre noi. Toate discounturile anuntate vor fi evidentiate in factura finala ce insoteste produsele.

Preturile produselor de pe acest SITE pot suferi modificari neanuntate, avand un caracter informativ. Promotiile, campaniile prezentate pe SITE sunt valabile in perioada de timp mentionata, conform Regulamentului oficial afisat, iar in cazul in care nu se mentioneaza o perioada de timp, acestea sunt valabile in limitele stocurilor disponibile.Inapoi...