Compania a luat fiinta in anul 1995 ca Centrul Zonal Automobile Dacia, iar in anul 2004 a devenit societate cu capital integral privat sub denumirea de AUTO MOLDOVA. De la infiintare, AUTO MOLDOVA a avut o evolutie crescatoare sustinuta, reusind sa realizeze o buna performanta financiara an dupa an. Succesul societatii noastre are la baza principii simple, dar solide. Unul dintre aceste principii este grija si implicarea pe care o avem pentru fiecare dintre clientii nostri, indiferent daca este persoana fizica sau juridica.

AUTO MOLDOVA este dealer autorizat pentru vanzarea marcilor auto Dacia si Renault.

In luna mai 2006, compania a deschis o noua concesiune in Roman ce include show-room de prezentare Dacia si Renault si service post vanzare pentru aceste marci.

La Piatra Neamt cat si la Roman, in cele trei showroom-uri Dacia si Renault veti fi intampinati de catre consilierii nostri de vanzari care, cu promptitudine si dinamism sunt pregatiti in orice moment sa va ajute in alegerea achizitionarii autoturismului potrivit atat pentru dumneavoastra cat si familiei, dar si pentru persoanele juridice care doresc achizitionarea unui nou autovehicul pentru societate.

Dotarile moderne ale showroom-urilor AUTO MOLDOVA conduc la o atmosfera relaxanta si primitoare pentru toti clientii nostri care ne viziteaza, astfel procesul de vanzare este foarte placut, iar noi tinem cont de confidentialitatea discutiilor purtate cu fiecare client.

Service-urile AUTO MOLDOVA din Piatra Neamt si Roman sunt specializate in lucrari de mecanica, tinichigerie, vopsitorie, intretinere auto si ITP, la cele mai inalte standarde pentru marcile Dacia, Renault cat si pentru alte marci auto.

AUTO MOLDOVA vine in ajutorul clientilor sai cu un nou produs Vanzari buy back, astfel clientul preda consilierului nostru autoturismul vechi si isi cumpara altul nou.

AUTO MOLDOVA ofera clientilor sai diverse propuneri de finantare, prin intermediul unor Banci. Nu trebuie decat sa va prezentati la showroom sau sa sunati la numarul de telefon 0233 234258 de unde veti fi redirectionat catre consilierul de finantare, care va va prezenta oferta cea ma avantajoasa dumneavoastra.

Prioritatea companiei AUTO MOLDOVA, ca si reprezentant autorizat al constructorului Renault in judetul Neamt, este satisfacerea cerintelor si asteptarilor clientilor. Eficienta activitatii deriva in mare masura din fidelitatea clientilor, iar fidelitatea este oferita de clientii foarte multumiti ce vor recomanda serviciile firmei cu siguranta.


In prezent firma noastra si-a diversificat activitatea de comercializare a pieselor de schimb originale Dacia si Renault, livrand la nivel national prin intermediul magazinului online propriu cat si prin marketplace

SC AUTO MOLDOVA SA
Sediu social: Piatra Neamt, B-dul G-ral N.Dascalescu nr. 492B Jud. Neamt
Sediu administrativ: Piatra Neamt, B-dul G-ral N.Dascalescu nr. 492B Jud. Neamt
Inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J27/1046/1995
Cod unic de inregistrare: RO7983978
Capital social: 566.230 RON